Varia

Ja ongi jõulukuu!

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Felve.riisa%2Fposts%2F1601527426556736&width=500&show_text=true&appId=264366877384901&height=484

See aga tähendab, et varsti on see kiirem aeg möödas ja siis saab rahulikult kevadet oodata. 😀 Nagu ma olen eelnevates postitustes kirjutanud, et mulle ei meeldi talv ja lumi. Kuid kuna ma elan sellisel maal, kus ON TALV JA LUMI, siis tuleb sellega lihtsalt leppida. Ei ole ma sellist tüüpi inimene, kes viitsiks kusagile soojale maale reisida. Ma vähemalt arvan, et ei viitsiks,  Raha on ju mujalegi panna, kui soojamaareiside peale.  Ja mul on plaanis oma kodu soetada, seega pole mul mõttessegi tulnud reisida.
Mõnikord olen mõelnud, et kui elaksin jälle Tallinnas, siis käiksin vähemalt sagedamini üle lahe(Soomes) sõbrannadel külas, aga kuna elan Tallinnast nii kaugel, siis polegi ma Soomes rohkem käinud, kui üksainuke kord. See bussiga Tallinnasse sõitminegi väsitab hirmsasti. Õigemini tüütab. Aga noh, Tallinnas ma ei ela ja ma ei usu, et ma sinna enam kolida tahaksingi. Kui võidaksin näiteks jackpoti, siis kindlasti ostaksin korraliku korteri siiasamasse, Lõuna-Eestisse. 😛 Ja-jah! Täna on ju Eurojackpoti päev ja Vikingit olen ma ka piisavalt mänginud, ning pileti ka Aastalõpu stuudiomängu registreerinud. Seega, kui mind välja valitakse, siis satun telekassegi. 😀 Siis tuleks nagunii Tallinnasse sõit ette võtta. 😛
Viimastel päevadel ei ole mul mingit motivatsiooni kirjutamiseks. Pole lihtsalt millestki kirjutada.  Kodune, nagu ma olen. Täna käisin jälle üle pika aja tütretütrel lasteaias järel, kuna  noored ise olid tööl. Mu lapselaps ei olnudki veel minu juures kordagi käinud, kuigi elan siin juba poolteist kuud. Ega mul ei olnud talle jälle tegevust anda, peale multifilmide, mis youtubest leidsin. Ega ta neid palju ei tahtnudki vaadata. Pärast istus niisama ja luges(vaatas) oma raamatut, mis tal lasteaias kaasas oli. Lugeda ta veel ei oska, kuigi tähti juba tunneb. Muidugi mitte kõiki. 😛 Aga ta ei ole veel 5 aastanegi, seega aega selle kiire asjaga on. 😛

Jõulud! No-jh, arvata on, et ma nendeks kuidagi eriliselt valmistuma ei hakka, sest ma elan ikka veel karpide-kottide otsas. Täna, kui tütar lapsele järgi tuli, siis küsis, et kus mul see tapeet on, mis ma vanast kohast kaasa võtsin. Ta tuleks aitaks seina panna ja siis saab juba mööbli organiseerimise peale ka mõelda. Nad pidid paar kappi enda juurest mulle tooma, sest ise teevad tasapisi kodu uuendamist ja need jäävad üleliigseks. Tore oleks, sest ma siia korterisse mingit uut luksmööblit ei tahakski. Sots.korter on ikka sots.korter, mitte oma isiklik.  Aga muidu olen ma siinse korteriga rahul, sest mul oleks ju võinud hullemini minna. Alguses pakuti mulle ju Sotsiaalmajja kohta kaheinimesetoas.

No vot siis! Nüüd hakkan jälle kordama juba kirjutatud tekste. 😀 Aga nii see on, kui muid muljeid jagada pole… 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga