Blogimine,  Film,  Jõulud,  Jõulukalender,  Varia

3. Advendikalendripäev

Täna on blogijate advendikalendri teemaks “Jõulufilmid“. Pean tunnistama, et ma ei ole juba paar aastat televiisorit saanud vaadata, aga enne seda sai ikka jõulude ajal nii “Üksinda kodus”,  kui “Kuidas Grinch jõulud varastas” filme vaadatud.  Minu arust näidatakse jõulude ajal ka filme “Tuulest viidud” ja “Helisev muusika”. Võin ka eksida, sest kuna mul nüüd juba paar aastat televiisorit pole, siis ei ole ma enam saatekavaga kursis. Aga mis minu lemmik jõulufilmi puutub, siis on see “Kuidas Grinch jõulud varastas”. See on naljakas, natuke seikluslik ja eriline jõulufilm. “Üksinda kodus” on küll igal aastal televiisoris jooksnud, kuid ma usun, et ma ei ole neid kõiki osasid näinudki. Esimene osa oli küll päris naljakas ja vaadatav, aga pärastpoole ei pakkunud need filmid enam põnevust. Ju see tuleneb mu vanusest ka… 😛

Aga minu poolt üks  Advendimuinasjutt, mis ma fb.-st leidsin. 🙂
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Felveetsius%2Fposts%2F537432446632522&width=500

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga