Aitamine,  Targad sõnad,  Tellimused,  Varia

Uuel aastal uue hooga!

Aasta esimene päev möödus kuidagi nii märkamatult, et juba oligi õhtu, kui omaarust päev alles algas. Ju selles mängis rolli ka see, et ärkasin eile suhteliselt hilja. Ei ole üldse minu moodi magada kelle kümneni. Tegelikult ega ma täna ka eriti vara ei ärganud. Kell oli juba üle 9, kui silmad lahti tegin. 😀

Nagu ikka hommikuti, algas ka tänane päeb kohvitassi taga. See on selline aeg, kus ma tahan omaette, segamatult internetis surfata. Alati see ei õnnestu, sest ikka on keegi, kes mulle helistab, või kirjutab fb-s privasse just sellel ajal, kui ma netis uudiseid loen jne…

Ei jäänud mullegi märkamata see möll, mis tolle “Väikese hiiglase” Oliveri ümber lahvatas. Pea kogu meedia kajas sellest abipalvest. Oma blogides kirjutasid Oliveri abipalvest ka mitmed blogijad. Lugesin ka kommentaare, mis väljaannete postituste alla olid tekkinud. Kurb, et nii läks. Mina ise ei ole Oliveri “tähelendu” jälginud, sest mulle ei istu ninatargad lapsed. Eriti need, kes vanemate inimestega ebaviisakalt käituvad. Ja minu arust on kole, kui oma pere veel õpetab, et “ütle nii”. Aga nagu öeldud, et ma ei ole saatega kursis ja ei teadnudki, et nii väikesel lapsel instagram on. Sellest sain teada alles meedia vahendusel, kus see õnnetu abiküsimise postitus jagatud oli. Lugesin ka mõne blogija postitust Oliveri abiküsimise teema kohta ja mulle meeldis eriti ühe blogija sõnastus, et “Sa kas anneta, või mitte, aga ära kritiseeri”. Ma enam ei mäleta, kes see kirjutaja oli.

Tegin fb. “Lõunaeestlase” postitusest screenshoti ka selle teema kohta. Ise olen seisukohal, et inimene võib ju paljugi küsida abi, aga see on abiandjate otsustada, kas annetab, või mitte. Näete, mul on ka abipalve üleval. Küll ainult oma blogis(ma ei kavatse seda laiemalt jagada). Päris maja ma ehitada ei taha, aga korteri tahaks küll osta. 😀 Ja olgem ausad. Ei ole mulle keegi annetanud, peale paari annetaja, kes eelmisel aastal kokku paarkümmend € kandsid. Kas hakkan nüüd eestlasi kritiseerima? 😀 Ei, sest üks asi on küsida, teine asi on saada. Võtkem vabalt!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fghdhghff%2Fvideos%2F509567065841286%2F&show_text=0&width=560
Heh, mul jahtus kohv ära, sest sattusin jälle oma blogimisega hoogu. 😛 Täna vaja kuuris ka kindlasti käia, sest tõin vana-aasta lõpus just sellise koguse puid tuppa, et jätkuks ka 1.jaanuariks, ning eile kütsin kõik puud ära. Kuna täna on vist tavaline argipäev, siis peaks kõik poed ka avatud olema. Poest mul küll midagi vaja ei ole, aga ma mõtlesin just, et postkontor peaks ka lahti olema. Ja just sain kinnitussõnumi, et mind ootab postkontoris pakk. See on üks nendest pakkidest, mida ma tegelikult jõuludeks ootasin, aga jõuluks kohale ei tulnud. Egas midagi! Mu tütretütrel tuleb jaanuari lõpus 5-aasta sünnipäev. Eks saab siis sünnipäevakingiks. 🙂

Aga nüüd panen selleks korraks punkti. Olgem mõistvamad teiste inimeste vastu! 🙂
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Felve.riisa%2Fposts%2F1630337133675765&width=500
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Felve.riisa%2Fposts%2F1633420676700744&width=500

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga