Kodu,  Varia

Aasta aega muretu…

…ehk täna sain kätte Võru Linnavalitsuse akti, millega pikendati mu üürilepingut senise kolme kuu asemel terveks aastaks. 🙂 Ju nad on minu heaperemehelikkuses veendunud, sest üür on alati olnud korralikult makstud ja ka naabrid on minuga väga rahul. Oleme siin kolmekesi arutlenud ja mu naabrid on öelnud, et nad ise nõuavad linnavalitsuselt, et jätkataks minuga üürilepingut, kuna nad ei taha jälle uut naabrit. Ma arvan, et eks linnavalitsus ongi uurinud minu suhtumist ja sellepärast pikendatigi nüüd mu üürilepingut aastaks. Tookord, kui Linnavalitsuses uut avaldust kirjutamas käisin, ütlesin neile ise, et ma koliks kohe minema, kui mul oleks praegu võimalik korter osta. Aga üürikatesse ma küll enam kolida ei viitsiks.

Nüüd tuleb hakata mõtlema talvepuude varumise peale, sest selleks talveks kavatsen puid rohkem varuda. Eelmise aasta oktoobris ostetud 5-st ruumist jätkus ainult märtsi lõpuni, kuigi kütsin ainult ahju, mitte pliiti ka.

Olen tänulik ja rahul! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga