Nõuanded,  Varia

FB postituste oma blogisse lisamise õpetus

Ma sain oma blogilugejalt maili milles kiitis mu blogi kujundust ja küsis, kuidas ma facebooki postitusi oma blogisse lisan. Püüan siis visuaalselt lahti seletada. Loodan, et selgitan piisavalt arusaadavalt. Minu arust ei vaja see üldse mingit kunsttükki. Aga vaatame, kas saan seletamisega hakkama, sest paraku tundub mulle, et ise teha on lihtsam, kui teisi õpetada. 😉 Kuna ma ise kasutan wordpressi, siis enamus seletavaid pilte on tehtud wordpressi põhjal. Lõpus küll ka üks Bloggeri pilt.
*****
Kui tahate fb-st midagi oma blogisse lisada, siis tuleb selle fb postituse juures klikkida üleval paremal olevale punktiirjoonele ja siis tuleb ette kas “embed” või ” oma veebilehele lisamine”. Kui need ette tulevad, siis klikidki sinna ja tuleb ette kopeerimiskast. Selle kopeerid ja postitad oma blogisse, Blogisse lisades tuleb wordpressis klikkida sõnale “tekst” ja siis paigutada sinna facebookist kopeeritud HTML kood. Ja kui nüüd jälle visuaalredaktori peale klikite siis tulebki ette selline postitus, mille ma facebookist oma blogisse paigutasin, 😉


Bloggeris on umbes samamoodi, aga tuleb klikkida HTML peale ja siis facebookist kopeeritud kood sinna paigutada. Head katsetamist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga