Booking.com

Üks vale näpuliigutus ja…

…enamik blogi sisust haihtus õhku. Püüdsin päästa, mis päästa annab, kuid nüüd on mu blogi seis selline, nagu näha. Ah, äkki ongi parem, et nii läks. Tegelikult oli mul vaja üks script paigaldada, aga ma ei saanud sellega vist hakkama ja koos sellega hävis osa blogipostitustest.

Aga ma ei jätta jonni, ehk blogimist, vaid jätkan sealt, kus pooleli jäin. 😀 Üks hea asi on selle juures ka. Nüüd ei ole mu blogis enam ühte scriptijäänust, mis kusagilt jalusesse tekkinud oli ja mille eemaldamist ma olen korduvalt proovinud, kuid edutult.

Kui nüüd viimase nädala sündmuste juurde tulla, siis ega midagi erilist ei olegi kirjutada. Täna käisin vanema tütre sünnipäeval. Pidas lihtsalt ühe koduse istumise pereliikmete seltsis. Pisikese beebiga ju ei jõua tegeleda suure sünnipäevapeo korraldamisega. Olgugi, et tal oli ka tähtis sünnipäev. Ta sai täpselt poole nooremaks, kui mina olen. Meil oli väga tore koosviibimine. Täna võtsin ma esmakordselt oma teise lapselapse sülle. 🙂

Olin nende juures umbes kaks tundi ja siis tulin ära, sest kodus oli vaja ahju kütta. Ja nüüd on plaan ära magama minna, sest homme jälle uued toimetused. Homme tahan ikka kogudusse jõuda, aga selleks tulebki varem magama saada, sest ma tahan hommikul enne minekut ikka kohvi ka juua… 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga