Varia

Aasta eelviimasel päeval…

…üks lühike blogipostitus. 🙂 Lubasin blogimises pausi pidada ja seda ma olengi teinud. Aga nüüd tahan 2018 aasta kokku võtta.
Sel aastal on olnud nii häid, kui halbu aegu. Mõni postitus tagasi kirjutasin emotsionaalsest kriisist. Tegelikult on see mul veel praegugi, kuid usun, et  kui “tõrvatilk” mu meepotist lahtub, siis saab kõik korda. Viimaste kuude jooksul olen oma fb.-s teinud puhastustööd, sest mu sõbralisti tõesti ei ole vaja inimesi lihtsalt sellepärast, et sõbralisti arv suur oleks. Hindan hoopis selliseid sõpru, kellele ma päriselt ka korda lähen. Need, kellega ikka suhtlen ka. Nii, et andku mulle need inimesed andeks, kes eemaldatud said.

Üldse kiputakse teise inimese teguviisi või elustiili hukka mõistma, ilma, et oled püüdnud ennast tolle teise olukorda mõelda. 🙁 See viimane käib küll ühe foorumi kohta, kuid me keegi ei tea isegi seda, mis minu lähedane sõber minust mõelda või seljataga rääkida võib. Ainuke, keda päriselt usaldada saab, on Jumal(Jeesus).

Mina jätan selle aasta mured kõik selja taha ja lähen uude aastasse rõõmsa südamega. Soovitan seda ka teil teha. Armastage oma ligemest, nagu iseennast!
Kohtumiseni 2019. aastal! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga